Foto’s: Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Opening moestuin Bos en Lommer

Zaterdag was de feestelijke opening van de Tuin Jasper Leijnsenstraat 21 waar zich in de binnenplaats een gezamenlijke tuin en 11 individuele moestuintjes bevinden. Het project genaamd I CAN CHANGE THE WORLD WITH MY TWO HANDS is geïnitieerd door kunstenaar Natascha Hagenbeek en bevindt zich op dit moment in een testfase. Het weer was prachtig, de sfeer was goed, er waren kleine hapjes gemaakt van producten uit de tuin en ik kwam thuis met lokale groenten, een heerlijke pompoen en boontjes. Helaas is de tuin niet vrij toegankelijk, maar op 8-9 oktober is de tuin weer geopend voor bezoek tijdens de Bos en Lommer Kunstroute.

6 thoughts on “Foto’s: Opening moestuin Bos en Lommer

  1. Pingback: Anne Helmond
  2. Pingback: Anne Helmond
  3. Pingback: Greenhost
  4. Pingback: boloboost
  5. Pingback: kulter
  6. Pingback: boloboost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *