My 242 seconds of fame @ Club 11 in Amsterdam

Next Tuesday I will show some of my pictures at Vers Geperst at Club 11 in Amsterdam. You are all invited to come and watch or join in! We will also present our Masters of Media blog.

Vers Geperst is an informal gathering that offers young creatives a chance to present their finest work and inspire the audience. The Dutch term ´Vers Geperst´ roughly translates as freshly squeezed. But it also stands for a creative event with a strict presentation format, in which participants have only six minutes each to present their ideas to the audience. So no long-winded speeches, but a series of quick and sharp presentations. This Vers Geperst Night, which will take place in 11 (the club in Amsterdam, http://www.ilove11.nl), focuses on the youngest generation of creative designers. Young creative professionals as well as graduation students are invited to present their work. After the presentations, there will be plenty of time to mingle with the audience, which will also include a few scouts from creative companies and cultural institutions.

Date & Location: 29th of May, 11. Amsterdam (www.ilove11.nl)
Website: www.versgeperst.info
Time: Doors open at 7:30 PM (19:30). Event starts at 8:00 PM (20:00)
DJ: My Little Soundsystem

Club 11club11_08Club 11club11_07

View over Amsterdam from Club 11

4 thoughts on “My 242 seconds of fame @ Club 11 in Amsterdam

  1. ha, dat ziet er leuk uit, kom misschien wel even langswandelen, 11 is sowieso leuk om even te verblijven. Zit je nog op pinkpop dit jaar? en, je het is tijd om geld met je foto’s te gaan verdienen ;-)

  2. ik zie het, goed zo! gelukkig zit jij in een hotel vermoed ik, want ze voorspellen niet zo heel veel goeds. ik ben lekker alles aan het overzetten naar m’n macbook (vooral mail enzo kost nog wel wat moeite) en externe harde schijven aan het bouwen. is de line up nog wat?

  3. Ik mis mijn regenbroek en kaplaarzen en extra warme trui, maar verder is het geweldig hier. Vanavond Muse en Snow Patrol en ik zie heel erg uit naar de Smashing Pumpkins morgenavond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *