Foto’s van de eerste Literanita

Literanita
Publiek Literanita

Vanavond, op de sterfavond van JD Salinger, organiseerde De Nieuwe Anita een nieuwe literaire avond genaamd Literanita. Ik ben een fervent lezer, maar het concept “literaire avond” heeft mij nog nooit aantrekkelijk in de oren geklonken. Het zal de connotatie met droog overloos gezever zijn. Totdat Freek Broekhuysen voor de Nieuwe Anita een avond samenstelde met Ivo Victoria, F. Starik, Maartje Wortel, Bernard Wesseling en Merel Roze. De tent zat vol en enkele schrijvers bleken geboren sprekers. Zo kocht ik na afloop van de avond het boek van Maartje Wortel die een van haar kortel verhalen voordroog. De eerste avond was een enorm succes.

Literanita
F. Starik
Literanita
Bernard Wesseling
Literanita
Ivo Victoria
Literanita
Maartje Wortel
Literanita
Merel Roze
Literanita
Publiek Literanita

3 thoughts on “Foto’s van de eerste Literanita

  1. Wat jammer dat ik dat gemist heb! Ik had er graag bij willen zijn, ook omdat ik zelf een Literair Salon organiseer dat zondag aftrapt. Spannend en leuk om zoiets te mogen organiseren.

    Volgende keer wil ik er bij zijn!

    groet,
    Alice

  2. Waar is de Literair Salon zondag? Helaas heb ik een verjaardag, maar misschien voor de volgende keer.

    Literanita wordt waarschijnlijk een keer per twee maanden georganiseerd. Houd de website van De Nieuwe Anita in de gaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *